Furi'nin Yapımcısı, Yeni RYO'su Haven'ı Tanıttı

The Game Bakers, yeni oyununu 2020 yılında çıkaracak

2016'da Furi ile büyük bir başarı yakalayan The Game Bakers ekibi, yeni projesini gözler önüne serdi. Furi'nin devamı olmayacağının altını ısrarla çizen yapımcı ekip, oyunun isminin Haven olacağını da açıkladı.

Kısa bir fragman ile açıklanan Haven, RYO öğeleri ile romantik bir ilişki yaşayan iki karakteri konu alacak. Birlikte eski gezegenlerinden kaçan ikilimizin geçtiği yerlerin hayata dönmesi de gözümüzden kaçmadı. Bu tasarım oyun içerisinde önemli bir rol oynayan oyun içi bir mekanik olabilir. Tabi sadece fragmana özel bir animasyon olması da mümkün. 

Oyunlarındaki müzikleri ile dikkat çeken The Game Bakers ekibi, Haven'ın fragmanına da mükemmel bir müzik eklemiş.

Steam sayfasındaki resmi açıklamada ise şu ifadeler bulunuyor: "Gezegenlerinden kaçan iki aşığın macerası. Önemli olan tek şey birlikte kalabilmeleri. Tek başınıza ya da sizin için özel biriyle oynayabileceğiniz bir RYO."

Açıklama sayesinde yine bir co-op oyunu yalnız oynayacağımızı öğrenmiş bulunuyoruz:( Yayınlanan fotoğraflarda ise kadın karakterimizin isminin Yu olduğu görülebiliyor. Şu linkten oyunun Steam sayfasına gidebilir, fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Şimdilik sadece PC'ye özel olan Haven, 2020 yılında bizlerle birlikte olacak. Merakla bekliyoruz..

YORUMLAR
Parolamı Unuttum