Advertisement

Game Pass Sahipleri, Xbox One Exclusive Oyunları Çıktığı Gün Para Vermeden Oynayabilecekler

En yeni Xbox One oyunları Game Pass'te olacak

Microsoft'un Game Pass abonelik sistemi gayet başarılı bir sistem ve oyunculara gerçekten de cüzi bir miktar karşılığında çok sayıda önemli oyunu oynama şansı veriyor. Artık Game Pass'in ne olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuzdur ama yine de detayları öğrenmek isteyenleri bunun nasıl bir servis olduğunu açıkladığımız haberimize alalım. Şu anda Game Pass aboneleri 100'den fazla oyunu oynayabiliyor ama Microsoft öyle bir açıklama yaptı ki sistemin cazibesi bir anda birkaç kat arttı desem yeridir.

Microsoft'un kısa bir video eşliğinde yaptığı bu duyuruya göre Xbox Game Pass aboneleri artık Exclusive oyunları çıktıkları gün, hiç beklemeden oynamaya başlayabilecekler. Yani Sea of Thieves, Crackdown 3 gibi oyunları çıkış günlerinde hiçbir kısıtlama olmadan oynayabileceksiniz, bu maddi açıdan düşündüğümüzde de oldukça karlı bir anlaşma. Hatta Microsoft Studios'un gelecekteki (henüz duyurulmamış) yeni Halo, Forza, Gears of War oyunları da çıkış gününde Game Pass sahiplerince oynanabilecek.

Xbox'ın patronu olarak tanıdığımız Phil Spencer geçtiğimiz aylarda Oyunlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına terfi ettirilmişti, bu gelişmenin de onun fikri olabileceğini düşünüyorum. "Hayranlarımız düşük bir aylık ücret karşılığında çok sayıda oyunu oynayabilme imkanına sahip olmayı sevdiklerini biliyoruz. Ama yine hayranlarımızdan şunu da duyduk ki Xbox Game Pass ile büyük oyunları oynayabilmeyi de istiyorlar. Biz de bu yüzden Microsoft Studios'tan çıkacak olan tüm yeni Xbox One exclusive oyunları çıktıkları gün Xbox Game Pass'e eklemeye karar verdik."

Sisteme ekleneceği söylenen ilk oyun olan Sea of Thieves'in çıkış tarihi 20 Mart. Microsoft ayrıca Sea of Thieves'in çıkışı ile birlikte yeni bir Xbox Game Pass abonelik seçeneği de sunacağını açıkladı. Buna göre isteyen oyuncular sisteme altı aylık abone olabilecekler. Şu anda Game Pass'in aylık ücreti 30 lira (normalde 10$), her ne kadar altı aylık aboneliğin fiyatı 60$ olarak açıklanmış olsa da bunda bir miktar indirime gidilebileceğini de düşünüyorum. Tabi yeni Xbox One oyunlarının zaten 60$ civarında olacağını düşünürsek o fiyata altı ay boyunca tüm oyunları oynayabilmek oldukça karlı bir alışveriş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum