Garajındaki Sıfır KM Aracına 34 Yıl Binemedi

GTA V'te garajına koyduğu araçları kullanmaya kıyamayanlara gelsin.

GTA'da sağdan soldan çarptığımız araçları garajımıza koyarız da çıkarmayız ya bir daha... Kıymetlimiz olur o araç bir anda, kaybetmekten korkarız. Buna benzer bir durum, Milliyet'in haberine göre Giresun'da gerçekleşmiş.

"Buna benzer bir durum..." dedim, çünkü olay biraz farklı aslında. Habere göre Giresunlu İshak Çakır, 34 yıl önce Bursa'dan aldığı aracı garajına koyup Almanya'ya gitmiş. Yıllar sonra Giresun'a geri döndüğündeyse, garaj kapısının yerinde yeller estiğini görmüş çünkü garajının önüne yeni bir bina yapılmış.

Garaj yolu açıldığında yıllar sonra ortaya çıkan ve sadece 854km'de olan '76 model Renault 12, aracın hikâyesini ilginç bulan Cengiz Hocaoğlu tarafından satın alınmış. Hocaoğlu'nun konuyla ilgili sözleri şu şekilde: "Böyle bir arabanın varlığından efsane olarak söz ediliyordu. Meğer gerçekmiş ve bende merakımdan dolayı satın aldım. Araştırdığıma göre arabanın hiçbir vergi veya başka bir borcu bulunmamaktadır. Araç trafikte temiz görünmektedir. Sadece biraz yürür aksamında bakım yaptırmam gerekiyor. Arabanın kaportası, motoru hiç mi hiç bozulmamış. Tekerlerin havası inmiş, o kadar."

Demeyeyim demeyeyim diyorum da, böylesi anca Karadeniz ve Türkiye'de olur yahu. Peki biz bu haberden ne öğrendik? Eski GTA'lar için çok geç de, en azından GTA V'teki araçlarınızın turşusunu mu kuracaksınız, çıkarın kullanın efendim (oyunu uzun süre oynamayınca garajın önüne bina dikiyorlar mı acaba?).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum