Geçtiğimiz Ay PlayStation 5’in En Çok İndirilen Oyunu Sea of Thieves Oldu

Microsoft, kaleyi içten fethetmeye mi çalışıyor :)

Sony, her ay PS4, PS5, PSVR ve PSVR2 için en çok indirilen oyunlara dair listeler paylaşıyor. Mayıs ayının listeleri de paylaşıldı. PS5 listelerinin zirvesine yakın zamanda PlayStation'a gelen bir Microsoft oyununun oturduğu görülüyor.

Geçtiğimiz aylarda da benzer tablolarla karşı karşıya kalmıştık. Microsoft’un bazı oyunlarını PlayStation’a çıkarma hamlesi meyvelerini vermiş ve söz konusu oyunlar dikkat çeken performanslara imza atmışlardı.

Sea of Thieves, bu performansını Mayıs ayına da taşımış durumda. PS5’in en çok indirilen oyunlarının sıralandığı ABD & Kanada ve Avrupa listelerinin ilk sırasında Sea of Thieves yer alıyor.

PS4 içinse her 2 listenin zirvesinde yer alan oyun Minecraft olmuş. Microsoft’u memnun edebilecek bir başka veri daha diyebiliriz herhalde, öyle değil mi?

Microsoft, kaleyi içten fethetmeye mi çalışıyor, ne dersiniz :) Bu performans, Microsoft'un daha fazla oyununu rakip platforma taşımasının yolunu açabilir gibi görünüyor. Bakalım yakın zamanda böyle bir hamle görecek miyiz kendilerinden.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum