Advertisement

God of War III: Remastered PS4'te Nasıl Görünüyor?

Zaman, zamanın ötesindeki oyunu yakaladı mı?

E3 Sony standlarında oynanabilir halde bulunan God of War III: Remastered yeniden satın alınmayı hak ediyor mu?

Sony'nin yaptığı açıklama ile God of War serisinin yeniden elden geçirilen son oyunu olacak (başka kaldı mı ki?!)  God of War III için yeni videolar gelmeye devam ediyor.

Bunlardan biri E3 standlarından çekilmiş bir off-screen video; önce bir ona bakalım isterseniz:

Bir sonraki videomuz ise God of War III ile God of War III: Remastered arasında bir karşılaştırma videosu... rustORwolf isimli Youtube kullanıcısının hazırladığı bu videoyu yüksek çözünürlükte izlemediğiniz taktirde hiçbir şey fark edememeniz olası... Çözünürlüğü yükselterek ona da bir göz atalım:

Gördüğünüz üzere oyun ilk açıklandığında yayınlanan video bizim için aldatıcı olmuş gibi görünüyor. Zaten zamanının çok ötesinde bir oyun olan God of War III halen çok çok iyi duruyor. Eğer ki PS3'ü bir şekilde pas geçtiyseniz veya Xbox 360'tan PS4'e geçen kitledenseniz bu oyunu satın almanız farz oğlu farz zaten... Lakin PS3'te oyunun suyunu çıkarmış kitle için çok da elzem görünmüyor. 

Yine de God of War III candır be! Her türlü alınır  (İçimdeki Kratos dışarı çıktı bir anda...) Bu arada söz açılmışken; Sony'nin E3 konferansı "Sıradaki oyunun ismini söylemeye, bir ön tanıtıma ihtiyacı yok..." diyerek kapatılırken God of War IV göreceğim diye havaya zıplayıp, Uncharted 4 görünce acı içinde yerine oturan bir ben değilim değil mi?

Yine de üzülmeyin arkadaşlar, bir gün 'o' da gelecek. 

Gamescom'da... Evet, belki Gamescom'da...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum