God Of War'un Satışları 10 Milyonu Geçti - Serinin Rekoru İkiye Katlandı

Kratos sevginizden memnun...

Dün akşam saatlerinde Oyun ve Ağ Sistemleri kanadı hakkında önemli açıklamalar yayınlayan Sony, PlayStation'ın da içinde bulunduğu bu kategori ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yeni nesil donanım ve çevrimiçi üyelik sistemlerinden bahseden Japon firma, God of War'un büyük başarısının da altını çizdi.

Resmi verilere göre geçtiğimiz yıl Nisan ayında çıkış yapan oyun toplamda 10 milyon satış rakamını geçmiş durumda. PS4 neslindeki oyun serilerinin zaman içerisinde tırmandığını gösteren bir grafik paylaşan Sony, Uncharted ve The Last Of Us gibi oyunları örnek gösterdi.

En hızlı satan PS4 exclusive'i unvanını alan GoW, üçüncü oyununun rekorunu da 2'ye katlamış gibi görünüyor. Henüz resmi rakamlar belli olmasa da God of War 3'ün yaklaşık 5.2 milyon kopya satış yaptığı söyleniyor.

Hala The Last of Us Remastered ve Uncharted 4: A Thief's End'in arkasında bulunan God of War, emin adımlarla PS4'ün en çok satan oyunu olmaya ilerliyor olabilir. Bakalım Kratos PS4'ün ömrü bitmeden bu başarıyı elde edebilecek mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum