GoG'un Lunar New Year İndirimlerinde Flaş İndirimler Ve Bedava Oyun Var!

GoG yine cazip fırsatlarla karşımızda

GoG, Çin Yeni Yılı (Lunar New Year) indirimleri için elini çabuk tuttu ve Steam'in 15 Şubat'ta başlamasını beklediğimiz indirimlerinden önce kendi indirimlerini başlattı. Çin Yeni Yılının kutlandığı bu indirimlerde yalnızca 500'ün üzerinde oyun cazip fiyatlara inmekle kalmadı, eskiden Steam'de yolunu dört gözle beklediğimiz flaş indirimler de geldi.

Flaş indirimler GoG'un ana sayfasında kısıtlı süreliğine çıkan ve dolar üzerinden olsa da bazen gerçekten de görmezden gelinemeyecek fırsatlar sunan bir sistem. Elbette sıkça değişen bu indirimleri yakalamak için GoG'u sıklıkla ziyaret etmek gerekiyor. Ah bir de Türk lirasını destekleyen bir sisteme geçiş yapsalar var ya nasıl da muhteşem olacak.

Bunun dışında GOG Connectadresine de mutlaka uğramayı unutmayın çünkü Connect kütüphanesine yeni isimler eklendi. Benim Steam kütüphanemden iki yeni oyun yakaladı bu sefer (The Sexy Brutale ve Tropico 4), siz de arada bir bu connect sayfasını kullanarak Steam'de sahip olduğunuz bazı oyunları GoG kütüphanenize de bedava ekleyebilirsiniz.

GoG'un sürprizleri elbette bu kadarla sınırlı değil, King of Fighters 2002 de ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar arasında. Sanıyorum ki GoG bu indirim dönemi boyunca bu şekilde bir iki oyunu daha ücretsiz verebilir, gözümüz haberlerde olsun.

GoG'un tamamen DRM'siz oyunlarını kapabileceğimiz bu indirim dönemi 20 Şubat'a kadar sürecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum