Advertisement

Gran Turismo Filmi Vizyon Tarihine Kavuştu

Onun arabası var, güzel mi, güzel?

Sony, PlayStation oyunlarını ekrana adapte etmeye başladığında aklımıza hemen God of War, Last of Us, Uncharted gibi hikayesiyle ön plana çıkan oyunlar gelmişti. Twisted Metal ve Gran Turismo gibi araba sürdüğümüz oyunların dizi veya film olma ihtimali ise birkaç sene önceye kadar komik bir durumdu. Ancak Sony, bu konuda epey ciddi. Twisted Metal'in ardından Gran Turismo da gaza basma fırsatını buldu. Yönetmenliğini Neill Blomkamp'ın yapacağı film 11 Ağustos 2023 günü vizyona girecek.

Gerçek bir hikayeden ilham olacak olan hikayede Gran Turismo oyununda da muhteşem işler başaran bir ergenin gerçek bir profesyonel araba yarışçısı olmasına giden serüvene tanıklık edeceğiz. Şu an için erken geliştirme aşamasında olan filmde PlayStation adına Asad Qizilbash ve Carter Swan yapımcı olarak görev alacak. Ayrıca Doug Belgrad ve Dana Brunetti de yine filmin yapımcılarından. Bu gerçek hayata dayalı senaryoyu ise Jason Hall kaleme alacak. Columbia Pictures ile Sony ortaklığında izleyeceğimiz Gran Turismo filmi epey ilginç duruyor.

Son olarak çıkış yapan Gran Turismo 7 oyunuyla ilgili bir incelemede "hiç diyalog yok" şeklinde bir eleştiri yer alıyordu. Acaba Sony bu eleştiriyi fazla ciddiye mi aldı diye düşünmeden edemiyorum. Hayranlar merakla God of War dizisinden gelişmeler beklerken şimdilik yarışı ilk sırada bitiren Gran Turismo oldu. Bakalım ilerleyen dönemlerde Microsoft cephesinden de bir Forza filmi izleyecek miyiz? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum