Grand Theft Auto V’in Ses Sanatçıları Arasında Gerçek Çete Üyeleri Var

Gerçekçiliğin bu kadarı.

Grand Theft Auto V, bu sefer de seslendirme kadrosu ile kendini konuşturuyor. Oyunun yapımcılarından ve yazarlarından Lazlow Jones, ses kayıtlarını alırken Los Angeles’tan bir aktörün sahte şekilde çete elemanını oynamasını istemediklerini, bu sebeple gerçek çete elemanlarını seslendirme için işe aldıklarından bahsetti.

Öyle ki, tüm vücutları dövmelerle kaplı, işin ehli çete üyeleri metinlere bakmış ve ne kadar gerçekçi olduklarını değerlendirmişler. Kimi zamanlarda “Hayır, ben bunu söylemem.” deyip düzenlemesine bile yardım etmişler.

Jones’un söylediği en ilgi çekişi şey ise, sanatçılardan bir tanesinin kayıttan bir gün önce hapisten çıkmış olmasıymış. O kadar gerçekçi yani.

Aynı özeni ambians sesleri için de gösteren ekip, kırsal alanların ses efektleri için Memphis’te mobilya yakıp, içki içip barbekü yapmışlar. Üstelik Rockstar’dan masraflar ödenmiş şekilde.

Ne güzel iş değil mi ama?

Bunun yanında oyuna dair yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Artık Michael’ın sakallı nasıl gözüktüğünü de görmüş olduk. Güncellenmiş galerimiz için sizi aşağıya alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum