GTA 5'te Trafik Kavgası!

Bu Kez Olayın Sorumlusu Biz Değiliz

Yeni nesle çıkış yapmasıyla birlikte tekrar oyuncuların gündemine oturan GTA 5, yine ilginç bir olayla karşımızda.

Oyunun yeni nesil versiyonunda bolca dile getirilen trafiğin aşırı kalabalıklaşması durumu, aşağıdaki videoyla artık tescillendi diyebiliriz.

"Youtube'taki Naswas adlı kullanıcı her oyuncu gibi sakin bir şekilde GTA 5 oynamaya başladı. Arabasıyla yol kat ederken kırmızı ışıklara geldiğinde beklemeye karar veren oyuncu, kısa bir süreliğine ekran başından ayrıldı. İşte o anda olanlar oldu. Basit bir kaza ile başlayan trafik karmaşası, bir anda silahlı çatışmaya, insanların birbirini ezdiği bir koşuşturmacaya döndü. Vurulan polisler, arabaları ezip geçen kamyonlar, hız limitini aşanlar, patlayan araçlar ile bir anda Los Santos'a kabus çöktü. Üstelik bunların hiçbirinde bir oyuncunun parmağı yok. Her şey Rockstar'a ait yapay zekanın ürünü. Olaylar sonucunda 8 yaralı, 3 ölünün olduğu tahmin ediliyor."

İşte o görüntüler:

Rockstar'ın yeni nesil çıkartması GTA 5'in ilginç olaylarına da yeni bir bakış açısı getirdi. İçimizden bir ses bu videoların son olmayacağını, daha pek çok benzer videoyla karşılaşacağımızı söylüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum