GTA V PC Versiyonunun Çıkış Tarihine Dair İlk Tahmin Geldi

Uzun süren analizler ve karışık matematik hesaplamaları sonucunda…

 

 GÜNCELLEME (17.06.2014): GTA V'in PC ve yeni nesil konsollara çıkışı E3 2014'ün ardından kesinleşti! Dilerseniz sizi güncel haberimize alalım.

//oyungezer.com.tr/haber/37568-gta-v-pc

 

Yayınlanan son üç video ile heyecanımızı iyiden iyiye arttıran GTA V için konsol sahipleri 17 Eylül tarihine odaklanmış durumda, peki ya PC oyuncuları Grand Theft Auto serisinin son oyunu için ne kadar bekleyecek? Sorunun cevabını PC Gamer vermeye çalışıyor…

Vice City’ten bu yana Grand Theft Auto serisindeki oyunlara baktığımızda, bir yapımın duyurulmasından ortalama 462 gün geçtikten sonra PC versiyonunun duyurulduğunu belirten PC Gamer yazarı T.J. Hafer, GTA oyunlarının konsol için çıktıktan 212 gün sonra PC’ye geldiğini söylüyor. Bu verileri göz önünde bulundurduğumuzda Ekim 2011’de duyurulan GTA V’in PC duyurusunun geçtiğimiz Ocak ayında yapılması gerekiyordu ancak böyle bir şey gerçekleşmedi. Buna rağmen olay GTA IV’te olduğu gibi ilerleyecekse -PC versiyonu, oyunun ilk ortaya çıkışından 821 gün sonra duyurulmuştu- PC versiyonunun çıkış tarihinin 2014 Ocağında açıklanmasını bekleyebiliriz.

Buraya kadar tamamsak gözlerimizi San Andreas’a çevirip oyunun PC için duyurulması ve satışa sunulması arasındaki zaman aralığına bakarak GTA V’in bilgisayarlarımıza konuk olacağı tarihe dair bir tahminde bulunabiliriz. Hazırsanız açıklıyoruz, PC Gamer’ın uzun süren analizler ve karışık matematik hesaplamaları sonucunda Grand Theft Auto’nun yeni oyunu için açıkladığı olası çıkış tarihi Haziran 2014.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum