Techland ve Warner Bros sunar: Dying Light!

Techland zombilere olan aşkını söndürmemiş.

Bugün duyurulan gelişticiliğini Techland’in, yayıncılığını ise Warner Bros’un yaptığı Dying Light birincil kişi kamerasından oynanan, gece-gündüz döngüsü içeren bir Survival Horror oyunu olacak ve tahmini çıkış tarihi 2014.  Çıkacağı platformlar ise Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 ve PC.

Oyun Techland’in tamamen yeni nesil için geliştirdiği Chrome Engine 6 ile yapılıyor ve göz alıcı görsellere ev sahipliği  yapacak.

Oyuncular gün boyunca erzak, cephane ve malzeme toplayacak, bunlarla silah yapıp salgından etkilenenlerle savaşmakta kullanacak. Geceleri ise günbatımından sonra daha da saldırganlaşan düşmanlara ve sadece karanlıkta ortaya çıkan avcı yaratıklara karşı ellerindeki herşeyi kullanarak hayatta kalma mücadelesi verecekler.

Oyun gelişmiş Free Running mekanikleri sayesinde oyuncuya ister avcı rolünde avını izlerken, ister av rolünde avcılardan kaçarken oldukça akıcı ve özgür bir deneyim sunacak. Kaynakların az, düşman çeşitlerinin çok olduğu geniş bir dünyada hayatta kalmak için savaşmak gereken şeyler bunlarla kalmayacak.

Yakın dövüş için alet edevatlardan, ateşli silahlara kadar geniş bir yelpazeden seçim yapmaya izin verecek. Crafting sistemi çeşitli silahlar ve cephane yapma imkânı verecek.

“Techland ile yeni nesil konsollar için özgün bir oyun tecrübesi sunacak Dying Light oyunu için beraber çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Techland ile olan iş birlikteliğimiz onların başarılı oyun geliştirme yetenekleri ile Warner Bros. Interactive Entertainment’ın eşi benzeri bulunmayan yayıncılık tecrübesini bir araya getirmemizi sağladı” - Warner Bros. Interactive Entertainment Amerika Satış ve Operasyonlar sorumlusu ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Kevin Kebodeaux.

dying-light-game-gallery

YORUMLAR
Parolamı Unuttum