Canlı PS4 Tanıtımında Konsol Kazanma Şansı!

9 Aralık'ta herkes bilgisayarlarının başına geçsin.

Sony ülkemizdeki ilk resmi Playstation 4 tanıtımını webden canlı olarak yayınlamayı ve bu sırada bir şanslı izleyiciye yeni nesil konsolundan hediye etmeyi planlıyor. 9 Aralık Pazartesi akşamı planlarınızı bu etkinliğe göre yapmanızda fayda var. Canlı yayını izlemek için kullanacağınız linki şimdiden kaydedin: www.izlesene.com/ps4elimegecince 

İlgili basın bültenini aşağıdan okuyabilirsiniz,

"PlayStation®4 (PS4™) tanıtım etkinliği canlı yayınlanacak

 

Sony, tüm dünyadaki oyun tutkunları tarafından heyecanla beklenen PlayStation®4’ün Türkiye’deki tanıtım gecesini canlı yayınlayacak. Geceyi canlı canlı izleyenler arasından bir talihli ise PS4 kazanma şansı elde edecek.

PlayStation®4 (PS4™) sisteminin 9 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılacak tanıtım gecesi www.izlesene.com/ps4elimegecince üzerinden, PS Facebook sayfasından ve belirli oyun mecralarından canlı izlenebilecek.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de heyecanla beklenen PlayStation®4’ün tanıtım etkinliği, 20.15- 23.30 saatleri arasında devam edecek.

PS4™ tanıtımını izleyenleri bir de sürpriz bekliyor. Gece boyunca ekranları başından bu heyecana ortak olan bir talihli, bir adet PS4™ kazanma şansına sahip olacak."

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum