Everybody’s Gone To The Rapture’dan Yeni Video, Yeni Müzik

Oynatmaya az kaldı

Dear Esther ve Amnesia: A Machine For Pigs’in yapımcısı Chinese Room, uzun bir aradan sonra son oyunları Everybody’s Gone To The Rapture ile ilgili yeni bilgilerle tekrar karşımızda.

Oyunun beta aşamasını artık geride bıraktıklarını ve her şeyin büyük ölçüde tamamlandığını belirten yapımcılar kaydettikleri ilerlemeden bir hayli memnun gözüküyor. Geriye bir tek bug ayıklama ve cilalama kalmış. Bununla birlikte işlerini yine de sıkı tuttuklarını belirten ekip ses seviyesi, ambiyanslar, dramatik olaylar gibi ince ayarlara azami önem gösterdiklerini, çünkü her ne kadar küçük detaylar olsalar da etkileyici bir atmosferi asıl yaratan şeyin bunlar olduğunu ekliyorlar sözlerine.

Oyunun müziklerinin kaydı da tamamlanmış, hatta tıpkı daha önce olduğu gibiiçlerinden biri bizlerle paylaşılmış. Üstelik yanında birkaç yeni ekran görüntüsü ve bir de kısa video var.

CryEngine 3’le hazırlanan oyun PS4’e özel olarak yapılıyor. Farklı bir kıyamet senaryosu sunmak isteyen Chinese Room bunu başaracakları ve daha önce hiç yaşamadığımız bir deneyim sunacakları konusunda bir hayli iddialı. Ne kadar haklı olduklarını önümüzdeki yaz aylarında hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum