Watch_Dogs 2’nin Hangi Şehirde Geçeceği Ve Baş Karakteri Sızdı

Ubisoft: “Tek rakibim Canbebe”

Evet… Ubisoft yine sızdırdı. Şaşırdık mı? Hayır… Asıl sızdırmasa şaşardık. Eğer gözden kaçırmadıysanız Watch_Dogs 2’nin daha önceden baş karakterinin, sonra da kendisinin sızdığını biliyorsunuzdur mutlaka. Dün gece de ilk resmi teaser trailer’ı yayınlandı, bundan saatler sonra da Ubi oyunun resmi duyurusunu çarşamba günü yapacağını açıkladı.

Ama IGN sağ olsun o kadar bile beklememize gerek kalmadı. Fakat bu sefer kasıtlı olarak değil, yanlışlıkla açığa çıkardı özel bilgileri IGN çalışanları. Dün gece sitelerinde yayınladıkları bir görsel sayesinde Watch_Dogs 2’nin hem baş karakterini hem de hangi şehirde geçeceğini öğrenmiş olduk.

IGN görseli hemen kaldırsa da Eurogamer’daki uyanık bir meslektaşımız ekran görüntüsünü hemen alıvermiş.

Gördüğünüz gibi karakterimiz daha önce sızan görseldeki delikanlıyla aynı. Eğer gençliği değilse bu kez Aiden’la oynamadığımız da kesinleşmiş oldu böylece. Arka plandaki Golden Gate köprüsü de oyunun San Francisco’da geçeceği dedikodularını doğruluyor.

Oyunun 15 Kasım 2016’da çıkacağını da bu sayede öğrenmiş oluyoruz aynı zamanda. Artık geriye bir tek çarşamba günü YouTube üzerinden yapılacak duyuruyu ve muhtemel bir videoyu beklemek kaldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum