Call of Duty: Modern Warfare Remastered'a Ücretli DLC Geliyor

Helal be Activision (!)

Activision yine pek şaşırtmayan bir hamle ile, Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın ücretli DLC'sini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, Variety Map Pack adındaki DLC önce 21 Mart'ta PlayStation 4'e, daha sonra da PC ve Xbox One'a gelecek. Ücretli harita paketi ile, klasik oyundaki dört harita Broadcast, Chinatown, Creek ve Killhouse oyuna dahil olacak. 2008'de ilk Modern Warfare için çıkan harita paketi, Call of Duty 4'ün ilk ve tek DLC'si idi. Fakat bu DLC zamanında şu andakinden 5$ daha ucuza çıkmıştı.

Yani demem odur ki, Acitivision 2017 yılında, daha önceden 10$'a çıkardığı DLC'nin aynısını 15$'a çıkarıyor. Yahu oyun zaten Remastered, birçok firma Remastered veya Game of the Year Edition gibi paketlerle eski oyunları tekrar piyasaya sürerken, daha önceden çıkmış tüm içeriği bu pakete ekliıyor. Siz hem bu haritaları eklemediniz, hem de şimdi çıkıp 9 yıl öncekiden pahalıya satıyorsunuz. "Aga bu nedir ?" 

Üstelik Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın, biraz (!) yüksek fiyatla çıkan Call of Duty: Infinite Warfare'ın paketine saklı şekilde çıkması konusuna girmiyorum bile. Hayır ben eminim ki CoD 4 Remastered ayrı satılsaydı, satış rakamları patlayabilirdi. Acaba "Şimdi CoD 4'ü ayrı satarsak Infinite Warfare'ı kimse almaz" mı dediler nedir...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum