Gorilla Grodd Kötüleri Bir Araya Getiriyor - Injustice 2 Hikaye Fragmanı #4

Hepimiz goril olacağız!

Injustice: Gods Among Us'ta hatırlayacağınız gibi iki seçeneğimiz vardı. Ya Superman'in faşist Regime'ine destek veren karakterleri seçebiliyorduk ya da Batman'in direnişini destekleyenleri. Injustice 2'de bu sefer üçüncü bir seçeneğimiz daha var; The Society.

Superman'in tahtından indirilmesinin ardından tekrar ortaya çıkan kötüleri bir çatı altında toplamaya karar veren Gorilla Grodd herkese istediği şeyi vaad ederek bir araya getiriyor ve bütün dünyayı ele geçirmeyi planlıyor. Daha önce Justice League çizgi dizisinde mükemmel olarak işlenen bu olay şimdi de Injustice 2'de işlenecek ve açıkçası olabilecekleri düşündükçe insan heyecanlanıyor. 

Injustice 2 için şu ana kadar açıklanan bütün karakterleri ve kısa hikayelerini merak ediyorsanız galerimize bakmayı unutmayın.

injustice-2-tum-karakterler

Hikaye fragmanlarının ilk üç bölümünü aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 1. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 2. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 3. Bölüm

Daha önce duyurduğumuz yeni karakterlerde Captain Cold'un da ilk oynanış videosu çıktı. Sub-Zero'nun silahlısı olacağını düşünürken oldukça orijinal hareketler yapmışlar ve açıkçası ilk oyundaki Killer Frost ve Sub-Zero'dan daha iyi olmuş diyebiliriz.

Injustice 2'yi PlayStation 4, Xbox One, Androd ve iOs platformlarında oynayabileceğiz. Oyun 16 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum