Brainiac Geliyor Kaçın! Injustice 2 Hikaye Fragmanı #5

Kurtar bizi Superman!

DC evreninin en tehlikeli isimlerinden biri olan Brainiac Injustice'te olan binlerce sorun yetmiyormuş gibi hepsiniz üzerine Dünya'yı yok etmeye ve koleksiyonuna katmaya geliyor.

Bilmeyenler için kısaca Brainiac'ı açıklayıp hemen hikaye fragmanına geçelim. Brainiac evrendeki bütün bilgiyi öğrenmek için yanıp tutuşan yaşayan bir bilgisayar. En büyük özelliği ise ziyaret ettiği gezegenin en gelişmiş şehrini, bütün bilgileri ile birlikte küçültüp koleksiyonuna katmak ve o gezegeni yok etmek. Krpyton'u yok ettiğini düşünen Brainiac, Superman'in hayatta olduğunu ve Krypton'un son çocuğu olduğunu öğrenince Dünya'ya geliyor. Fragman hikayemiz de tam burada başlıyor.

Daha önce tahmin ettiğimiz gibi Brainiac'ın gelişi Superman'in serbest kalmasına sebep oluyor. Muhtemelen Justice League ile Society arasındaki çekişmeyi bitiren ve iyilerle kötülerin tekrar sırt sırta dövüşmesine sebep veren olay olacak. Tabii bir de Darkseid var ama o puzzle'ın neresinde henüz çözemedik. 

Injustice 2 için şu ana kadar açıklanan bütün karakterleri ve kısa hikayelerini merak ediyorsanız galerimize bakmayı unutmayın.

injustice-2-tum-karakterler

Hikaye fragmanlarının ilk dört bölümünü aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

>Injustice 2 Hikaye Fragmanı 1. Bölüm
>Injustice 2 Hikaye Fragmanı 2. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 3. Bölüm
>Injustice 2 Hikaye Fragmanı 4. Bölüm

Injustice 2'yi PlayStation 4, Xbox One, Androd ve iOs platformlarında oynayabileceğiz. Oyun 16 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum