Mark Hamill, The Witcher Dizisine Göz Kırptı

Olsa ne güzel olur

Netflix'te yayınlanacak olan The Witcher dizisinin yazarı Lauren S. Hissrich dizide yer alacak karakterlere dair tweetlerine devam ediyordu ki olanlar oldu. Yazarın Vesemir'i tarif eden mesajının altına "bence bu rolü Mark Hamill oynamalı" diye ünlü oyuncuyu taglediler ve Mark Hamill de buna kayıtsız kalmadı.

Hamill her zamanki esprili mesajlarından birini daha attı ve "bunun ne olduğunu veya neyle ilgili olduğunu bilmiyorum, ama bence de bu rol benim tarafımdan oynanmalı" dedi. Ardından yağan mesajları sanırım tahmin edebilirsiniz, Vesemir'in yüzüne Hamill'i montajlayanların ardı arkası kesilmedi.

Hamill'in mesajı Hissrich'i de oldukça heyecanlandırmışa benziyor. Hissrich "Mark Hamill sayesinde kalp krizi geçirmiş olabilirim. Öldüysem kendisinin suçudur (ama buna değerdi)" şeklindeki mesajıyla heyecanını saklama gereği duymadı.

Yani şimdi ben The Witcher dizisinin yapımcıları arasında olsam bu fırsatı kesinlikle kaçırmaz ve ne yapar, ne eder Mark Hamill'le anlaşmaya çalışırdım. Hamill'in zaten ne kadar mütevazi ve eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunu biliyoruz, böyle bir teklifi düşünmeden geri çevirecek biri değil. Üstelik yeşil ışık da yakmış. Kendisi The Flash dizisinde de Joker'i andıran The Trickster rolüyle karşımıza çıkmıştı, artı pek çok diziye de sesiyle hayat veriyor. Hem sizce de Vesemir rolüne müthiş yakışmaz mı bu efsane isim?

Hissrich geçtiğimiz günlerde dizide yer alacak karakterleri listelemeye başlamıştı. O zamandan beri listelediği karakterler arasına Philippa Eilhart, Essi Daven, Vesemir, Yarpen Zigrin gibi isimler de katıldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum