Deadpool 2'den David Beckham Destekli Eğlenceli Tanıtım

Bu sefer hedef Avrupa ülkeleri...

Deadpool 2'nin izleyici karşısına çıkmasına bir hafta kala kahramanımız yeni ve eğlenceli tanıtımlarla karşımıza çıkmayı sürdürüyor. Bu sefer ona futbolun yıldız isimlerinden David Beckham eşlik ediyor. Bu tanıtım sayesinde beyaz perdenin haylaz kahramanı direkt olarak Avrupa ülkelerine hitap ediyor.

Neredeyse 2 dakika süren tanıtımda önce David Beckham'ı görüyoruz. Sevilen futbolcu Deadpool 2'de kendisiyle alakalı yapılan şakayı tekrar tekrar izliyor. Bu sırada Deadpool önce özür mesajı atıyor, ardından kapısında beliriyor. Sütle kurabiyeler işe yaramayınca balonları ve serenat yapmayı deniyor fakat tüm bu özür denemeleri başarısızlıkla sonuçlanıyor. Sonunda Dünya Kupası maç biletleri problemi çözüyor. Sonradan anlıyoruz ki David Beckham şakadan rahatsız olmamış. Ryan Reynolds'ın Green Lantern, R.I.P.D., Selfless, Blade Trinity gibi kötü filmleri için özür dilediğini düşünüyormuş. Deadpool ya da Ryan Reynolds tüm bunların kötü filmler olduğunu kabul etse de, BoltNeck'e laf edilmesiyle sesini yükseltiyor. Onun bir şaheser olduğuna inanıyor. Onların atışmasına fonda Take My Breath Away şarkısı da eşlik ediyor.

Avengers Infinity War rüzgarının dinmeye başlamasıyla birlikte Deadpool 2 tanıtım çalışmalarına hız vermiş durumda. Ryan Reynolds da keyifli pek çok videoyla karşımıza çıkmaya ve yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Bakalım 18 Mayıs'ta vizyona girecek filmin gişe başarısı ilkini geride bırakmayı başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum