Stan Lee Tom Holland'ın Spider-Man'ini Övdü

Tom Holland şimdi nasıl mutludur kim bilir?

Marvel'ın en sevilen kahramanlarından biri olan Spider-Man'i son yıllarda beyaz perdede sık sık gördük. Üstelik 15 sene gibi kısa bir sürede üç farklı oyuncu tarafından canlandırıldı. Bu yüzden Örümcek Adam denildiği zaman hemen gündeme oyuncular geliyor. Herkes kendi favorisini dile getirme ihtiyacı duyuyor. İşte Stan Lee'den tüm bu "favori Spider-Man'iniz kim?" tartışmalarına son noktayı koyacak bir açıklama geldi.

Dönüp Spider-Man'in tarihine baktığımızda onun Marvel çizgi romanlarında ilk olarak 1962 yılında karşımıza çıktığını görüyoruz. Stan Lee ve Steve Ditko ortaklığında yaratılan karakter zamanla en sevilenler arasına girmeyi başardı. Fakat zamanında zorlu bir dönemden geçen Marvel bu karakterin sinema haklarını Sony'e satmıştı. Böylece Spider-Man ve Marvel filmlerinin yolları ayrıldı. Önce Tobey Maguire'ın rol aldığı Sam Raimi'nin Spider-Man üçlemesi geldi. Ardından Sony bir de Andrew Garfield ile Amazing Spider-Man'e el attı fakat Marc Webb'in yönettiği seri ikinci filmde son buldu. Ardından Captain America Civil War vesilesiyle Sony ve Marvel anlaştı. Böylece üçüncü Örümcek Adam'ımız Tom Holland gelmiş oldu. Dolayısıyla söz konusu Spider-Man olunca söylenebilecek çok fazla şey bulunuyor. Üç oyuncu arasında yapılan tercihler ise tamanen kişisel tercihlere dayanıyor. Ancak Stan Lee'nin paylaştığı tweete bakılırsa onun tercihi çok net.

"Bana sorarsanız Tom Holland harika bir Örümcek Adam. Bu karakteri tasarlama sürecimde kafamda canlandırdığım versiyonla aynı boyda ve yaşta. Spidey hiçbir zaman çok geniş yapılı bir karakter olmadı."

Stan Lee'nin bu sözlerinden anlıyoruz ki, oyunculuk açısından bir yorum yapmasa da tercihi Tom Holland'dan yana. Bunun en büyük nedeni ise oyuncunun karakteriyle fiziksel uyumluluğu gibi görünüyor. Bu noktada yine aynı soru gündeme geliyor: Sizin favori Spider-Man'iniz kim?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum