Kasım Ayında İzleyebileceğiniz 3 Anime Önerisi

Kasımda anime başkadır!

Sınavlarımızın vizelerimizin başladığı şu günlerde ders çalışmaktan kaytarmak için anime izlemekten daha güzel bir sebep ne olabilir ki? Nitekim birkaç haftadır hayatımdaki yoğunluklardan mütevellit anime izleyemediğim için elim ayağım titremeye başladı. Bu yüzden boş vaktiniz varsa benim yerime de anime izleyin sevgili Oyungezerler! 

Zombiland Saga

Hayır hayır siz yanlış anladınız. Zombiland Saga King'in yeni bir android oyunu değil. Komedi türünde bir anime hem de en zombilisinden. Bu yapım, korkunçlu animelerin bir parodisi, yani korku animesi izlemek istiyorsanız ve parodilerden pek haz etmiyorsanız sizi şöyle alalım. Animenin konusuna gelecek olursak parodi animemiz oldukça sıradan 6 genç kızın garip olaylar sonucu 'bir gecede zombiye dönüşmesinden sonra yaşadıklarını anlatıyor. Kısadan hisse: eğer komikli aynı zamanda korkunçlu yapımları seviyorsanız Zombiland Saga kaçırmamanız gerekenlerden birisi. Bölümleri Crunchyroll'da mevcut.

Tensei shitara Slime Datta Ken

"Slime filan diyor, sen bize ne öneriyorsun sayın yazar?" hayır arkadaşlar, bu anime çocuk YouTuber'ların yaşamından da bahsetmiyor. Anime dünyasının başka dünyalarda geçen birçok yapımı bünyesinde barındırdığını zaten biliyoruz. Yine bu türde olan (yani Isekai türü) Tensei shitara Slime Datta Ken, 37 yaşındaki Satoru Mikami'nin başından geçenlere değiniyor. Satoru, bir gün soyguncunun teki tarafından öldürülür ve Rimuru Tempest isimli fantastik bir canavar olarak reerkarne olur. Bu fantastik canavar ise bir slime yani balçıktır. Ancak slime filan dediğimize bakmayın diğer iki animeye nazaran oldukça ciddi bir aksiyon animesi. Bölümleri TurkAnime'de mevcut.

Gaikotsu Shotenin Honda-san

İngilizce adından konusu kabak gibi ortaya çıkan bir anime: Skull-Face Bookseller Honda-san. Honda, bir kitapçıda çalışan ve müşterilerinin talepleriyle uğraşan bir kuru kafa adam. Honda-san da komedi animelerinden birisi olmakla birlikte komikliğini nostaljik çizimleriyle de destekliyor. Bu animenin yaklaşık 15 dakika süren her bir bölümü Honda-san ve arkadaşlarının hayatından bir kesiti anlatıyor. Bölümleri Crunchyroll'da mevcut.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum