Control’ün Ön Sipariş Bonusları, PS4’e Özel İçerikleri ve Genişleme Paketi Belli Oldu

Konsol fiyatı PC'den ucuz!

Max Payne ile gönüllerimizde taht kuran, sonrasında Alan Wake ile yoluna başarılı bir şekilde devam eden, Quantum Break'te farklı bir şeyler deneyen ve amacı yeterince anlaşılamayan, ama yine de oyuncular nezdinde önemli yere sahip olma vasfını koruyan bir firma Remedy Entertainment.

İşte böyle sevilen bir stüdyodan yeni bir oyun gelecek olunca, merakla ve umutla bekleniyor haliyle. Control için mevcut tabloyu herhalde böyle özetleyebiliriz.

Oyunun çıkış tarihi belli oldu ve an itibariyle ön sipariş verilebilir durumda. Bununla ilgili bir video da paylaştı Remedy:

Oyuna hangi platformda ön sipariş verirseniz verin, "Tactical Response Gear" ve "Crafting Resources Pack" sahibi oluyorsunuz – ki bu paket Jesse'nin güçlerini ve ana silahını geliştirmek için kullanılabilecek bir bonus paket.

Oyunu PS4 için ön sipariş verenler ise, ekstra içeriklere sahip olabilecekler. PSN'e özel bir Avatar ve 'The Shifting Place' Dinamik Teması eklenecek yukarıdaki bonuslara.

Oyun yayınlandığında sahip olabileceğiniz PS4'e özel içerikler de bulunuyor. Bu içerikler de şöyle sıralanmış:

  • Rare Service Weapon Mod
  • Rare Player Mod
  • Astral Dive Suit
  • The Explorer Teması
  • The Black Rock Quarry Teması

Bir de yine PS4'e özel digital deluxe edition versiyonu satılıyor oyunun. Bu versiyonu satın alanlar "Isolation" adlı yan göreve ve "Awe" ve "The Foundation" adlı ek paketleri içeren genişleme paketine sahip olabiliyorlar. Genişleme paketi oyundan ayrı olarak da satın alınabiliyor diğer platformlar için. Ancak ilk olarak PS4'e gelecek.

Control, 27 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkıyor. Şu an için en ucuz versiyonu Xbox One versiyonu gibi görünüyor. Onu PS4 versiyonu takip ediyor. Epic Store ise fiyat konusunda liderliği kapmış durumda :)

Bakalım Remedy'nin hanesine bir artı daha yazılacak mı bu oyunla birlikte. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum