Troy Baker, Borderlands 3 Kadrosunda Olmamaktan Memnun Değil

Ayıp edilmiş

Borderlands 3'ün fragmanını izlediyseniz Telltale'ın yaptığı Tales from the Borderlands'den tanıdığımız bazı karakterlerin oyuna dönüş yapacağını fark etmiş olabilirsiniz. Fakat ses kadrosunda çok önemli bir eksiklik var. Bu eksiklik oyunun en önemli karakterlerinden birine, Rhys'a, sesini veren Troy Baker.

Troy Baker ismini duyduğunuzda sanatçının yüzü direkt olarak aklınıza gelmiyor olabilir fakat sesini duyduğunuzda aklınızda birkaç karakter canlanacağına eminim. Bioshock Infinite'tan Booker DeWitt, Middle-earth: Shadow of War'dan Talion, Uncharted serisinden Sam Drake ve daha niceleri Baker'ın sesini verdiği karakterler arasında.

Melbourne'de düzenlenen bir soru&cevap etkinliğine katılan Baker'a, Borderlands serisindeki rolü hakkında bazı sorular sorulmuş. Baker fragmanı yayınlanan oyun hakkında şu ifadeleri kullanmış: "Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm fakat fragmandaki ben değilim."

"Eğer Gearbox bunu yapmama izin verirse süper olur. Fakat şimdilik ortada bir şey yok. Oyunun içerisinde olma ihtimalim vardı fakat o efsanevi fragmanı izleyip Rhys'ı gördükten sonra cevabımı aldım."

"Daha önce yapmadığım bir şeyi yaparak bunu söylemeliyim: Gearbox'ın bu olayın benimle ilgili değil, karakter ile ilgili olduğunu anlaması gerekiyor. Eğer Telltale Borderlands'deki karakterler geri dönecekse, karakteri canlandıranlar da dönmeli."

Sizce şimdilerde Hideo Kojima'nın merakla beklenen oyunu Death Stranding üzerinde çalışan Baker, isyanında haklı mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum