The Witcher Dizisi, 2019'un Sonlarında Netflix'te Olacak

Doğrulama Netflix'in en tepesinden geldi

Dünyayı ortadan ikiye bölen tartışmaların çıkmasına sebep olan The Witcher dizisinin, 2019 yılının son üç ayında Netflix üzerinde olacağı doğrulandı. Deadline'ın haberine göre Netflix'in Chief Content Officer görevini üstlenen Ted Sarandos, hissedarlar ile yaptığı görüşmede resmi açıklamayı yaptı.

Andrzej Sapkowski'nin ellerinden çıkan Witcher serisini baz alacak olan dizide, Geralt rolünü Henry Cavill üstlenecek. Hatırlayacağınız üzere Sapkowski 2017 yılında yaptığı açıklama ile Netflix'in adaptasyonunun kitabına sadık kalacağını belirtmişti:

"Netflix'in hikayelerimin bir adaptasyonunu yapması beni heyecanlandırıyor. Kaynak materyale ve otuz senelik çalışmama sadık kalacaklar. Netflix ile birlikte bu karakterleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum."

Şu linkten ulaşabileceğiniz Witcher Netflix sayfasında ise ilginç bir açıklama bulunuyor: "Bir efsunger olan Geralt, -mutasyon geçirmiş bir canavar avcısı- insanların canavarlardan daha tehlikeli olduğu dünyada kendi yerini arıyor."

Dizinin içerisinde yer alacağı kesinleşen karakterler arasında Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) ve Triss (Anna Shaffer) bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum