Halo Dizisi Yapımcılarını Kaybetti

Daha dizi çıkmadan yaprak dökümü başladı

Oyunların beyaz perdeye ve televizyon dizilerine uyarlanması özellikle son dönemin en popüler konularından birisi. XBOX'ın simge oyun serilerinden birisi olan Halo da yakın gelecekte bir televizyon dizisi olarak karşımıza çıkacak. Ancak yaklaşık 4 yıldır geliştirilen dizide bir türlü istikrar yakalanamadı. Son gelen haberlere göre dizinin iki yürütücüsü/yapımcısı da diziden ayrılma kararı aldı.

Normal şartlar altında Kyle Killen ve Steven Kane ikilisi Halo'da yürütücü olarak görev alacaklardı. Ancak Kyle Killen programındaki yoğunluk nedeniyle görevden ayrıldığını açıkladı. Steven Kane ise ilk sezonun tamamlanmasının ardından dizi kadrosundan çıkacak. Dizinin potansiyeli hayranları heyecanlandırsa da yapım aşamasında yaşanan aksilikler akıllara soru işareti düşürmüş durumda. 

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve Paramount+ üzerinden yayınlanacak. Oyun serisinin favori karakteri Master Chief'i ise Pablo Schreiber canlandıracak. Halo dizisi daha önce yönetmen olarak Rupert Wyatt ile anlaşmaya varmış ancak sonradan Wyatt projeden ayrılmıştı. Tüm bu aksiliklere rağmen Halo dizisi için planlanan yayın tarihi halen 2022 yılı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum