Hawkeye Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu

Hedefi on ikiden vurmaya geliyor

Disney, yayın servisiyle birlikte ellerindeki markaları kullanmaya hızlı başladı. Özellikle işin Star Wars kısmında The Mandalorian dizisi büyük beğeni topladı. 2020 yılıyla birlikte de Marvel Sinematik Evreni dizileri de izleyicisiyle buluşmaya başlayacak. İlk etapta 2020 yılı için WandaVision ve Falcon & Winter Soldier dizileri bizleri bekliyor. Servisin en çok beklenen dizilerinden olan Hawkeye dizisi de 2021 yılında yayınlanmaya başlayacak. 

Başrolünde MCU'da olduğu gibi Jeremy Renner'in yer alacağı dizinin çekim tarihi de belli oldu, gelen haberlere göre Hawkeye dizisi Temmuz ayında çekilmeye başlanacak. Şu an için planların takvimde bir gecikme gözükmüyor ve yeni dizinin 2021'nin ilk yarısında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Dizide Clint Barton'un yanı sıra Kate Bishop'u da görecek olmamız da heyecan verici özelliklerden.

Özellikle dizilerin MCU'ya bağlanacağını bizzat Kevin Feige'in açıklaması da Hawkeye için son bir film şansını da yeniden gündeme getiriyor. Bakalım Disney+ iyi başlayan dizi kalitesini koruyup, ilerletmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum