Hawkeye Dizisinin Yeni Senaristleri Belli Oldu

Oyuncudan çok yazarı belli

Disney'in uzun süredir hazırlıklarını yaptığı Hawkeye dizisi kendisine yayın takviminde bir türlü sağlam bir yer bulamasa da bir yandan kadrosunu geliştirmeye devam ediyor. Ancak henüz Jeremy Renner dışında bir oyuncusu belli olmayan dizinin bu geniş kadrosu sahne arkası rollere yönelik.

2021 yılında yayınlanması beklenen Hawkeye dizisi son olarak kadrosuna iki yeni senaristi dahil etti. Marvel/Disney ortaklığı dördüncü aşamadan itibaren başlayacak olan dizilere büyük önem veriyor. 

Daha önce Pitch ve Versus dizilerinde de yazarlık yapmış olan Katie Mathewson ile yine aynı dizilerde Katie ile birlikte çalışan Tanner Bean Hawkeye dizisinde de senarist olarak görev alacaklar. İki yazar da durumu sosyal medya hesaplarından doğruladı.

Kate Bishop rolünde çok büyük olasılıkla Hailee Steinfeld'ı izleyeceğimiz Hawkeye dizisi sekiz bölümden oluşacak. Genç Kate'in Marvel Sinematik Evreni içerisinde Clint Barton'un yerine geçmesine tanıklık olacağımız dizi işin sinema kısmına da bir hazırlayıcı görevi üstlenecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum