HBO Max'in Green Lantern Dizisini Yakında Görmeyi Beklemeyin

Geç olsun, güç olmasın

DC Evreni içerisinde en geniş külliyata sahip karakterlerden birisi şüphesiz Green Lantern. Sadece bir karakter değil, tarih boyunca çok farklı Lanternler karşımıza çıktı ve özellikle uzay konusunda devasa bir Lantern arşivine sahibiz. Ne yazık ki bu büyük evren bir türlü başarıyla ekrana taşıyamadı. Ryan Reynolds'un başrolünde yer aldığı film ise muhtemelen en büyük hayal kırıklığıydı. Ancak devir değişti, Warner Kardeşler artık HBO Max'e sahip ve yayın servisi savaşları Green Lantern'i çağırıyor. 

Lantern külliyatını bu kez dizi olarak ekrana taşımaya hazırlanan DC, projenin başına yürütücü olarakk Seth Grahame-Smith'i getirdi. Hayranlar meraklı gözlerle diziden ilk detayları beklerken, Smith henüz daha yolun başında olduklarını açıkladı. Çocukluğunda çizgi romanlarla pek arası olmadığını itiraff eden Smith, önce 1989 yılında Batman ile tanışarak hayatının değiştiğini sonrasında ise Green Lantern'e hayranlık duyduğunu söylemiş. 

Diziyle birlikte Lantern külliyatının derinliklerine ineceklerini dile getiren Smith, "Dünya bu diziyi görene kadar biraz daha süre geçecek. Ancak sizi temin ederim ki tüm ekip bu konuda oldukça fazla mesai harcıyor." dedi. Green Lantern dizisi son olarak Tobias Menzies'i evrenin ikonik kötüsü Sinestro'yu canlandırmak üzere kadrosuna katmıştı. Doğal olarak halen resmi bir yayın tarihine sahip olmayan dizi umarım Lantern külliyatını ekran önünde de hak ettiği noktaya taşır.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum