Advertisement

Hearthstone'a İkinci Ek Paket Geliyor

Death Knight mı geliyor yoksa?

Blizzard'ın sürekli güncelleyerek hayranlarını şaşırttığı Hearthstone'a Goblins vs Gnomes'tan sonra yeni bir ek paket daha çıkmak üzere. Bu sefer çıkacak olan ek paketin içeri tam olarak belirtilmedi ama ufak ip uçları verilerek heyecan yaratıldı.

Yapılan resmi açıklama şöyle; "Dünyanın her yerinden şampiyonlar bir araya gelerek Hearthstone'un yeni ek paketi için toplanıyorlar. Haberler hızlıca yayılıyor ve cesur yeni isimler silahlarını kuşanarak bu çağrıya katılıyorlar. Sen de onlardan biri misin? Eğer yeteri kadar kendine güveniyorsan 22 Temmuz'u takvimde işaretle." Bu açıklama Amerika'da bulunan haber şirketlerine bir parşomen eşliğinde gönderildi. Parşomenin dizaynı ve havası bizlere Wrath of The Lich King zamanında Ulduar'dan sonra gelen Argent Tournament'ı hatırlattı.

Hatırlamayanlar için açıklamak gerekirse, Argent Tournament, Horde ve Alliance kahramanlarının birbiri ile mücadele ettiği bir arena turnavasıydı. Lord Jaraxxus, Anub'Arak ve Twin Val'kyr gibi isimilerbu raid'de karşımıza çıkmıştı. Eğer ek paket bu konseptte olacaksa bizi bol bol undead kartlar bekliyor. Fakat asıl heyecanlandıran bu değil. Argent Tournament'ın en büyük olayı Arthas Menethil, yani Lich King'e karşı bizleri hazırlamaktı. Eğer bütün gezegenler aynı hizaya gelirse ve Chris Metzen'in canı isterse belki Death Knight'ı yeni bir sınıf olarak görebiliriz.

Canım çekti yemin ederim, ne güzel günlerdi... Umarım o raid'in heyecanını kartlarla bize yaşatmayı başarabilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum