Hearthstone'un Baş Görev Tasarımcısı, Blizzard'dan Ayrıldı

Elveda Dave Kosak

Blizzard'da 12 senedir görev yapan ve stüdyonun tanınmış isimlerinden Dave Kosak, Blizzard'dan ayrıldığını açıkladı. Hearthstone'un baş görev tasarımcılığını yapan ünlü isim ayrılık haberini Twitter'dan verdi ve bir sonraki durağınn da kreatif direktör olarak görev yapacağı Deviation Games olacağını açıkladı.

Deviation Games'in henüz bir oyunu yok, yeni bir stüdyo olduğu söylenebilir. Call of Duty: Black Ops 1 ve 2'nin yazar ve yönetmeni Dave Anthony tarafından kurulan stüdyoya katılan Kosak, bu yeni stüdyoyla oldukça büyük bir proje üzerinde çalıştığını da söyledi. Kosak bu projeyle ilgili detay vermese de "vay canına diyeceksiniz" diyerek beklentiyi biraz yükseltmiş tabii ki.

Geçtiğimiz ay da Blizzard'ın kurucularından Mike Morhaime kendi stüdyosu olan Dreamhaven'ı açmıştı. Kosak'ın ayrılık haberini okuduğumda aklıma ilk gelen şey Blizzard'dan ayrılan geliştiricilerin kurduğu diğer stüdyolardan birine katılacağı olmuştu ama Deviation Games benim için de sürpriz oldu.

Hearthstone'un içerik açısından en zengin günlerini yaşadığı bugünlerde, böyle bir ayrılık haberi ilginç oldu. Oyunun yeni genişleme paketi Darkmoon Panayırı Dehşeti, Hearthstone'a çeşitli yenilikler de getirecek ki bunların başında ücretsiz Düellolar modu ve Başarımlar geliyor.

Blizzard'la yeni genişleme paketini konuştuğumuz röportajımızı da şuradan okuyabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum