Henry Cavill Artık Superman Değil! [Güncellendi]

DCEU kahramansız kaldı.

Güncelleme: Cavill'in menajeri ve Warner Bros. yıldız oyuncunun rolü bıraktığıyla ilgili çıkan haberleri ard ardına yalanladı, ancak oyuncunun Superman rolüyle ilgili geleceği de belirsizlikler içerisinde. Henry Cavill de Instagram hesabında Superman figürünün olduğu bir video paylaştı ama konu hakkında kesin bir yorum da yapmadı. Yıldız oyuncunun hayranları videoyu farklı şekillerde yorumladıkları için şimdilik biz de Superman'in geleceği hakkında kesin konuşamıyoruz açıkçası.

Haberin orijinal halini aşağıda okuyabilirsiniz:

- o -

The Hollywood Reporter'a göre Henry Cavill ve Warner Bros. arasındaki anlaşma sona erdi ve yıldız oyuncu artık Superman'i canlandırmayacak. Çekim takvimi bir hayli dolu olan Cavill, hatırlayacağınız üzere bir de Netflix'in The Witcher'ında Geralt rolünü kapmıştı.

Shazam'da küçük bir sahnede yer alması için Warner Bros. ve DC ile görüşmelerde olan tecrübeli aktör, bu görüşmelerden nasıl olduysa komple ayrılık kararıyla kalkmış. Warner Bros.'a yakın kaynakların yaptığı açıklamalara göreyse yakın gelecekte herhangi bir Superman filmi düşünülmüyormuş. Eh, haliyle eğer Cavill ayrılırsa çat diye yeni bir Superman ile anlaşmaları biraz komik olur değil mi? Bunun yerine diğer filmlere ve kahramanlara, ek olarak Supergirl filmine odaklanacaklarmış. Hani dünyanın en önde gelen şirketlerinden biri olan Warner Bros. ve en büyük çizgi roman devlerinden biri olan DC böyle saçmalıklar yapmaz demek isterdim, ancak topluluklarından bu kadar kopuk iki dev şirket daha aklıma gelmiyor inanın ki. 

Ben Affleck'in de Batman rolü zaten çalkantıda ve Batman cephesinde de binbir farklı kaos var. Affleck'in bir kez daha rehabilitasyona girmesi ve bu sebeple film sigortasının tavan yapması, Affleck'in komple WB'den ayrılma ihtimali derken bu haber DCEU için ekstra kötü diyebiliriz. Cavill'ı daha önce Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League filmlerinde izlemiştik. Kendisinin Superman'inin şekle şemale girmesi de (fiziken değil de karakter olarak) anca üçüncü filme denk gelmişti. 

Bakalım bu haberler DCEU'ya ne gibi bir yön verecek efendim. Zira yakın gelecekte Aquaman, Wonder Woman 1984, Shazam, Cyborg ve Green Lantern Corps filmlerini izleyeceğiz. Batman ve Superman'in olmadığı bir DCEU da kulağa komik geliyor. Keza Justice League'in en kilit karakterlerinden biri olan The Flash'ın filmi de bir yılan hikayesine dönmüştü.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum