Henry Cavill, Superman Olarak Geri Döndüğünü Doğruladı!

Bu bir kuş, bu bir uçak hayır bu multi mega milyon dolarlık bir sözleşme!

DC Sinematik Evreni adına epey sancılı geçen uzunca bir dönemin ardından umut geri döndü. Superman olmadan yoluna devam etmeye çalışsa da bir yanı hep eksik kalan DCEU bu açığı yeniden doldurmayı başardı. Tüm zamanların en başarılı oyuncu seçimlerinden birisi olarak gösterilen Henry Cavill - Superman/Clark Kent birlikteliği geri dönüyor. Usta oyuncu da nihayet geri dönüşünü resmi ağızdan duyurdu.

Instagram hesabı üzerinden hayranlarıyla müjdeyi paylaşan Cavill, bu kadar geç kalmasındaki temel sebep olarak ise Black Adam filmini gösterdi. Black Adam'ın jenerik sonrası sahnesinde Superman'in geri dönüşünün ilk fitili ateşlenmişti. Zaten geçtiğimiz günlerde de yine buradan Man of Steel 2 için hazırlıkların başladığını yazmıştım. Bir yandan The Batman ile birlikte farklı bir pencereden Pelerinli Süvari'yi gayet başarıyla işleyen DC/WB ortaklığı umarım Superman'i de yeniden güncel DCEU kaosu içerisine atmaz.

Zaten halihazırda var olan evren The Flash filminde işlenecek olan Flashpoint hikayesiyle birlikte tertemiz bir sayfa açacak. Flashpoint sonrasında belki oluşacak yeni evrene Robert Pattinson'un Batman'i de dahil olur ve bu sefer PLANLI, PROGRAMLI VE KALİTELİ bir şekilde Justice League izleyebiliriz. Justice League filminin Director's Cut versiyonundan ne kadarı tekrar hayata geçer bilemiyorum ama DCEU için en doğru karar her şeye yeniden ve planlı bir şekilde başlamak olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum