Heroes of The Storm Avrupa Elemeleri Başlıyor

Takımını hazırla, şansını dene!

Blizzard'ın eSpor dünyasına bomba gibi düşen oyunu Heroes of The Storm'un Avrupa elemeleri başlıyor. Turnuva üç ayaklı, ve ilk ayağı çevrimiçi olacak.

Avrupa'nın en iyi takımları Blizzcon'da yapılacak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanmak için önümüzdeki 3 ay boyunca sürecek olan Europe Open turnuvasına hazırlanıyorlar. Yalnız bu turnuva sadece profesyonel eSpor takımlarını kapsamıyor! Beş arkadaş bir araya gelip turnuvaya katılabilir, şanslarını deneyebilirler. Çok yüksek bir beklenti olmamalı elbet ama her sporda olduğu gibi eSpor'da da her yıldız ilk önce amatör takımda parlıyor.

İlk elemeler 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında olacak. Zirvede yer alan üç takımı 15,500 dolarlık bir ödül havuzu bekliyor. İkinci eleme ise 15 Ağustos - 23 Ağustos tarihinde yapılacak ve bu sefer ödül 25,100 dolar. Son eleme 29 Ağustos - 6 Eylül arasında olacak ve ilk iki sırada yer alan takım Avrupa Şampiyonası'nda devlerle karşılaşma hakkının yanı sıra 35,400 dolarlık ödülün de sahibi olacak.

Avrupa Şampiyonası'ndan sonra başarılı olan takımlar Blizzcon'da düzenlenecek dünya şampiyonasında Avrupa'yı temsil etme hakkını kazanacaklar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum