Heroes of The Storm Eternal Conflict Yama Notları

Cennet VS Cehennem, hazırlıklı olan kazanır!

Cennet ile Cehennem arasındaki savaşın hiddetlendiği, Nexus'ta melekler ile şeytanların kapışacağı yamanın notları açıklandı. Resmi adı Eternal Conflict olan yama haftalık bakımdan sonra aktif olacak! 

Çok zengir bir içeriğe sahip bu yama. Bir sürü küçük "event" ve yeni haritanın yanı sıra yeni kahraman olarak Butcher da aramıza katılıyor. Taze et diye ortalıklarda koşturmayı heyecanla bekliyoruz. Biz beklerken dilerseniz yama notlarına kısaca göz atalım.

Kill The Treasure Goblins!

Lanet Treasure Goblinler Nexus'a sızmış! Oyuncular "Kill a Treasure Goblin" adlı görevi aldıktan sonra haritada rast gele çıkacak Treasure Goblin'i öldürmek zorunda. Tıpkı Diablo'da olduğu gibi bu goblinler bir süre sonra memleketlerine portal açarak kaybolacaklar. Kaçmadan önce öldürmeyi başarabilirseniz 100 altın kazancaksınız. Bu görev günde bir kere yapılabilecek ve tamamlanmazsa birikmeyecek. Yani "ohoo 4 gün yapmam sonra 400 altını cukkalarım" diyen çakallara önlem almışlar.

Yeni Harita!

Açıklandığı günden beri merakla beklenen Diablo haritası nihayet geldi. 2 koridordan oluşacak bu haritada biraz farklı. Bir taraf Melek Ilarian'a yardım ederken diğer taraf şeytan Beleth'e yardım edecek. Diğer haritalara göre savaşmak için çok daha mantıklı bir sebebimiz var bu sefer! Yanında savaştığımız ölümsüz komutanlar isimlerinin hakkını veriyorlar. 

hotsharita

Gelelim yeni kahramanımıza. Butcher'a kahraman demek biraz garip oluyor, ama ne yapalım. Herkes tank olarak beklerken karşımıza Assassin olarak çıkması biraz garip ama mantıklı. Sonuçta dokunduğunu öldüren biri Butcher. Özelliklerine bakarsak;

Fresh Meat: Nearby Minions and Heroes drop meat when they die. Pick up meat to gain a 1% bonus to Basic Attack damage, up to a maximum 25%. All meat is lost upon death.
Minyonlar ve kahramanlar öldüklerinde et düşürüyorlar. Bu etlerin her biri %1 atak veriyor ve en fazla %25'e çıkabiliyor. Eğer Butcher ölürse bu bonus değerler kayboluyor.

Hamstring (Q): Deal damage and slow enemies by 50%, fading over 2 seconds. Your next Basic Attack will strike immediately.
Hasar verdikten sonra 2 saniyeliğine düşmanları yavaşlatır. Bir sonraki otomatik saldırı da anında vurur.

Butcher’s Brand (W): Deal damage to an enemy, and cause your Basic Attacks against the branded target to heal you for 75% of the damage done for 5 seconds. Healing doubled versus Heroes.
Rakibe bir işaret koyduktan sonra o hedefe yapılan saldırı, son 5 saniyede verilen hasarın %75'i kadar iyileştirir. Bu iyileştirme kahramanlara karşı iki katına çıkar.

Ruthless Onslaught (E): Charge at an enemy, becoming Unstoppable and gaining Movement Speed. If you reach the target, they take damage and become stunned for 1 second.
Butcher durdurulamaz hale gelir ve rakibine karşı hızlanarak koşar. Eğer rakibe temas ederse 1 saniyeliğine sersemletir.

Lamb to the Slaughter (R): Throw a hitching post that attaches to the nearest enemy Hero after a 1 second delay. This deals damage, and chains the enemy to the post for 4 seconds.
Rakibe kazık fırlatır ve hasar verdikten sonra rakip 4 saniye boyunca o kazığa zincirlenir.

Furnace Blast (R): After a 3 second delay, fire explodes around you, dealing massive damage to enemies in the area. Furnace Blast can be cast while using Ruthless Onslaught.
Aktif edildikten 3 saniye sonra Butcher'ın etrafında alevler patlar ve alanda bulunan düşmanlara hasar verir. Furnace Blast, Ruthless Onslaught kullanılırken de aktif hale getirilebilir. Yani gerçek anlamda yanar döner olabilir Butcher.


Yama notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum