Advertisement

Hitman: Agent 47 Filmini Herkesten Önce Bizimle Seyredin!

Kelimizi beyaz perdede görmeye hazır mısınız?

21 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan Hitman: Agent 47 filmine bizlerle birlikte gelmek ister misiniz?

Hem de bir gün öncesinden…

20 Ağustos tarihinde İstanbul Avrupa yakasında gerçekleşecek olan ön gösterim için toplam 50 adet bilet veriyoruz. Üstelik verdiğimiz her bilet çift kişilik olacak. Yani yanınıza ister sevgilinizi, ister dostunuzu, ister kardeşinizi, ister abinizi, ister ablanızı, ister annenizi, ister babanızı, isterseniz mahallenizin bıçkın delikanlısı Rıfat abiyi alabilirsiniz. Sonuçta bilet sizde olduğu sürece yanınızda bir kişi getirebiliyorsunuz.

Peki, bunun için ne yapmanız gerek?

Cevap basit. Aşağıda görmüş olduğunuz sorunun cevabını [email protected] adresine “Hitman Yanıtı” başlığı altında mail atmanız gerek. Mail attıktan sonra bu haberin altına mail gönderdiğinize dair bir yorumda bulunursanız katılım sürecini tamamlamış oluyorsunuz.

SORUMUZ: "Hitman: Agent 47'ın hikayesinin geçtiği 2 şehrin isimleri nedir?"

Tabii katılımın Oyungezer üyeleri arasında olmasını istediğimiz için Oyungezer.com.tr adresine hangi mail adresiyle üye olduysanız bize mail atacağınız adresin de aynı olmasını rica edeceğiz sizden.

Soruyu en hızlı cevaplayan ilk 50 arkadaşımız bileti kazanacak. Bileti kazanan arkadaşlarımıza mail yoluyla dönüş yapacağız. (Adresi bilgileri, gösterim saati gibi bilgileri de o esnada vereceğiz efendim :) En geç 19 Ağustos Çarşamba akşamına kadar tüm dönüşlerimizi yapmış oluruz.

Görüşmek üzere!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum