Hitman'ın Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

Kel suikastçi çantası dolu geliyor

IO Interactive geçtiğimiz günlerde içerdiği geniş dünyası nedeniyle Hitman’in Mart 2016’a ertelendiğini duyurmuştu. Bugün oyunun kesin çıkış tarihi belli oldu. 11 Mart’ta Hitman PC, PS4 ve Xbox One’a çıkışını yapacak. Bu saatten sonra tekrar ertelenirse ayıp ederler.

Buna ek olarak oyunun çıkışıyla beraber oyunculara sunulacak içerik de açıklanmış oldu. Hitman’de 6 senaryo görevi ve 40 signature kill (kaza yoluyla öldürmek, zehirlemek vesaire) olacak. Oyun Fransa’nın başkenti Paris, Fas’ın Marakeş şehri ve İtalya’daki Sapienza şehri olmak üzere 3 yerleşim yeriyle geliyor. Oyuncuların Contract modunda temizleyecekleri 800’e yakın hedef bulunuyormuş. Ayrıca her hafta topluluğun yarattığı terfi edilen yeni Contract’lar ve belli zaman aralıkları temizlenmesi gereken hedefler çıkacakmış.

Sadece bununla da kalmıyor IO Interactive. Firma oyun yayınlandıktan sonra çıkacak yeni yerleşimlerin de haberini verdi. Oyuncuların Nisan ayında Tayland, Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri ve Haziran’da Japonya’ya gitme imkânı olacak.

59.99 doları verip oyunu alan oyuncular PC, PS4 betasına katılım hakkı, çıkmış ve çıkacak tüm içeriğe sahip olabilecek ve Hitman Tur ile dünyayı gezip suikast yapabilecekler. Ayrıca sadece çıkış tarihinde çıkacak içeriği alıp denemek isteyen oyuncular 34.99 dolar ödeyecekler ve memnun kalırlarsa 29.99 dolara kalan içeriğin tamamını da alabileceklermiş.

hitman_release_details_infographic.jpg

YORUMLAR
Parolamı Unuttum