Hızlı Ve Öfkeli, 9. Filmle Uzaya Çıkıyor

Buraya ne yazsam başlık kadar enteresan olmayacaktı

2020 yılı hayatın her alanında acayiplikler ve ekstrem olaylar yılı olarak tarihe geçecek. Bu kaotik seneden sinema sektörü de epey zarar aldı. Ancak her şeye rağmen hayat bir şekilde akmaya devam ediyor ve yeni filmler yavaş yavaş vizyona girmeye başladı. Bu yıl izlememiz planlanan filmlerden bir çoğu 2021 yılına ertelendi. Bunlardan birisi de Fast and Furious 9. Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi de bu acayiplikler silsilesine bir yenisini daha ekleyecek, "araba yarışı" temasıyla tanıdığımız serinin son filmi bizleri uzaya götürecek! Evet yanlış okumadınız Hızlı ve Öfkeli uzaya çıkıyor...

Geçtiğimiz günlerde filmin oyuncularından ünlü rap müzik sanatçısı Ludacris, uzaya çıkılacağını ağzından kaçırmıştı. Son olarak filmin oyuncularından Michelle Rodriguez'in açıklamasıyla durumun kesinliğini öğrenmiş olduk. "Bunu nasıl öğrendiniz? Neler olduğunu görüyor musunuz, insanlar kamera arkası hakkında konuşmaya başladı. Bunu kimsenin öğrenmemesi gerekiyordu. Ben şahsen uzaya çıkacak kadar şanslı değilim. Ancak şahane bir kadın senaristimiz var ve bu konuda büyük özen gösteriyor. Justin Lin sayesinde kızlar bu filmde daha fazla ilgi çekebildi. Filmin bitmiş halinden oldukça umutluyum." diyen Rodriguez, büyük bir sırrın açığa çıkmasına epey şaşırmış.

Toplamda on, on bir belki on iki ve daha fazla filmden oluşacak bir seride dünyada yapılacak şeylerin bitmesi pek anormal değil. Film para kazandırdığı sürece yenilerinin geleceğini de hepimiz biliyoruz. Ancak uzaya çıkma işi bana epey enteresan geldi. Seneler önce "Need for Speed" hissini yaşayarak izlemeye başladığımız Fast and Furious artık Mass Effect hissini yaşatmaya karar vermiş gibi gözüküyor. Ekibin uzayda neler yapacağını ise merakla bekliyorum. 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
12 Eylül 2020 16:02

Hakkını yemeyin, uzaydan önce Call of Duty'lik yapıyordu film. :D

Parolamı Unuttum