Horizon Zero Dawn Dizisinin Kadrosu Netleşiyor

Netflix'in payına da Horizon düştü

Sony'nin PlayStation oyunlarını ekrana adapte etmesi büyük yayın servislerinin de hayallerini süslüyor. Last of Us'ı HBO kaparken, God of War an itibariyle Amazon çatısı altında ön hazırlıklarına devam ediyor. Horizon Zero Dawn ise Netflix'in bizlere sunacağı yeni dizi olacak. Horizon 2074 ismiyle çalışmalarını sürdüren dizinin yapım ekibi açıklandı. Oldukça geniş bir yapım kadrosuyla izleyeceğimiz dizide The Boys ve The Expanse gibi dizilerden tanıdığımız isimler de yer alıyor.

Dizinin ilk yardımcı yönetmeni Jack Boem'i daha önce The Boys ve What We Do in the Shadows dizisinde de görmüştük. İkinci yardımcı yönetmen Adam Bocknek ise yine The Boys ekibinden. Dizinin sanat yönetmeni Michele Brady ise The Expanse kadrosunda yer almıştı. İlk olarak Jeff Grubb'un duyurduğu kadronun son haline buradan göz atabilirsiniz. Directors Guild of Canada Ontario sitesinin paylaştığı listeyle birlikte Horizon 2074 ismi de netlik kazanmış gibi gözüküyor.

Dizinin hikayesiyle ilgili ilk detaylar da yine Jeff Grubb tarafından ortaya çıkarıldı. İki farklı zaman çizgisinde ilerleyecek olan dizide tıpkı oyunda olduğu gibi modern dünyada her şeyin çökmeye başladığı döneme de tanıklık edeceğiz. Dizinin hikayeyi baştan yaratmak gibi bir amacı olmadığını belirten Grubb, oyun dünyasında olan diğer elementlerin açıklanacağını da belirtti. Çekimlerin yakın zamanda Toronto'da başlayacakmış. Uncharted filmiyle başlayan PlayStation uyarlamaları dönemi hız kesmeden devam edecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum