Advertisement

Hugh Jackman Neden Tekrar Wolverine Rolüne Döndüğünü Açıkladı

Deadpool çok cazip gelmiş

Bildiğiniz gibi Hugh Jackman 2017 tarihli Logan ile Wolverine karakterine veda etmişti. Daha doğrusu biz öyle sanıyorduk ama demek ki Jackman'i ikna edecek bir şeyler varmış. Kendisi Deadpool & Wolverine ile bir kez daha bu ünlü X-Men karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Jackman bu kararını şöyle açıklıyor:

"Yoldaydım, araba sürüyordum, bir anda kafamda sanki şimşek çaktı, Ryan Reynolds ile bu filmi yapmayı gerçekten de çok istiyordum. Deadpool ile Wolverine'in bir araya gelmesini. Size yemin ederim, bu karakterle işim bittiği dediğimde gerçekten de bittiğini düşünüyordum. Ama Deadpool 1'i izlediğimden beri kafamın gerisinde bir yerlerde 'bu iki karakter bir arada' düşüncesi geçip duruyordu. Elime pençeleri geçirdiğimden beri hayranların da bunu istediğini biliyorum, insanları bu ikisi hakkında konuşuyorlardı. Yani bu fikir hep oradaydı ama ben yeni farkına varmıştım."

Jackman, Reynolds ile birlikte bu filmi çekmeye o kadar hevesliymiş ki teklif geldiğinde menajerine bile danışmadan kabul edivermiş.

"Kelimenin tam anlamıyla oraya varmak için sabırsızlanıyordum. Varır varmaz Ryan'ı aradım. "Hadi yapalım" dedim. Daha menajerimi bile aramamıştım, kimseyi aramamıştım. Sonrasında menajerimi arayıp 'bu arada, yeni bir film için söz verdim' dedim."

Deadpool & Wolverine bu yeni filmde multiverse'ü kurtarmaya çalışacaklar bakalım. Filmin vizyon tarihi 26 Temmuz.

YORUMLAR
Walter o`Dim
24 Mayıs 2024 21:01

Başka rollerde oynayamayan çöp bir aktör olduğu için.

Parolamı Unuttum