Humble Bundle’dan Paradox Interactive Flaş İndirimi

İndirime doymayanlar beri gelsin

Eğer Steam indirimleri sizi kesmediyse ve gözünüz Paradox Interactive’in strateji oyunlarındaysa size güzel bir haberimiz var. Humble Bundle bugün başlattığı bir flaş indirimle 158 dolar değerindeki bir Paradox paketini satışa sundu.

Dilediğiniz fiyatı biçip alabileceğiniz oyunlar şöyle: March of the Eagles, Darkest Hour: A Hearts of Iron Game, Sword of the Stars 2: Enhanced Edition ve iki tane de (birini dilediğiniz bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz) War of the Roses: Kingmaker.

Ortalama fiyatın üzerinde bir rakam öderseniz (şu anda 3$) Cities in Motion 2 ve Warlock: Master of the Arcane’e de sahip olabilirsiniz. (ki Warlock benim HOMAM'dan sonra en sevdiğim fantastik stratejilerden biridir, kaçırmayın derim.)

Son olarak, yazının başından beri Crusader King 2 adını arayanlara 16 $ ödeyerek hem onu hem de şimdiye kadar saydıklarımızın hepsini kütüphanelerine ekleyebilecekleri müjdesini verelim.

Unutmayın, bu bir flaş indirim ve sadece 1 gün boyunca geçerli olacak. O yüzden kolları sıvayıp hemen şu adrese yumulun!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum