İlk Japon Menşeli Kickstarter Oyunu Project Phoenix'te İşler Yolunda

Ankalar yüksekten uçar

JRYO ve GZS karışımı olacak olan ve hem doğulu hem batılı birçok yapımcının ortaklaşa hazırladığı Project Phoenix, Kickstarter'da hızla yoluna devam ediyor. Daha önce tanıtımını şurada, güncel durumunu da burada haber yapmıştık.

Kickstarter kampanyasının başladığı gün 100.000 dolarlık minimum hedefine ulaşan Project Phoenix bitmesine 1 hafta kala 650.000 dolarlık 2. ekstra hedefine de ulaştı. Böylece oyunda detaylı bir şehir sistemi ve karakter yaratma olanakları bulunacak. Bundan sonra 800.000 dolar, 1.025.000 dolar ve 1.650.000 dolarlık ekstra hedefleri bulunuyor. Sonuncusuna ulaşmaları biraz zor gibi ama PayPal'den yapılan bağışlar da işin içine girdiğinde diğer ikisine ulaşmaları da olası.

Bunun dışında projenin yönetmeni Hiroaki Yura VG247'ye oyunun 50-60 saatlik bir oynanış süresine sahip olacağını ve "epik" bir hissiyat verme amacında olduklarını söylediği bir röportaj verdi. Oyun hakkında bazı başka bilgiler de verdi: "Bütün JRYO'larda olduğu gibi karakterlerinizi özelleştirebiliyor ve seviye atlatabiliyorsunuz. Mikro yönetime değil takım tabanlı bir oynanışa yöneliyoruz ancak teknik olarak takımdaki bir karakteri de yönetmeniz mümkün olacak."

"Hareket etmek ve saldırmak normal bir GZS'de olduğu gibi tek tıkla, basitçe gerçekleştirilecek. Ancak ekibinizin dizilimiyle oynayabileceksiniz. Saldırgan, savunmacı ya da gizliliğe dayalı ilerlemeyi etkileyen ana faktör bu dizilim olacak. Savaş alanının coğrafyasının etkisi çok büyük olacak ve dizilimi belirlerken bu coğrafyayı en iyi şekilde nasıl kullanabileceğinizi düşünmeniz gerekecek."

"Savaşlar sırf karşı tarafın birimlerini öldürmeye yönelik görevler içermeyecek. Birçok görev 'A noktasından B noktasına ölmeden git, o bölgeyi X süresince koru, X süre boyunca başka birine yardım et, sonra belli bir karakteri öldür' gibi varyasyonlardan oluşacak."

Project Phoenix gerçekten de en umut vaat eden Kickstarter projelerinden biri. Gönül ister bütün ek hedeflerine ulaşsınlar...

project-phoenix-big2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum