Indiana Jones and the Great Circle'ın Gelecek Yıl PS5'e De Geleceği Söyleniyor

Xbox ve PC için "süreli exclusive" olacakmış

Sektörde içeriden verdiği bilgilerle tanınan Nate the Hate'in iddiasına göre Bethesda'nın yeni oyunu Indiana Jones and the Great Circle, gelecek yıl PS5 için de çıkacak.

Gamescom Opening Night Live'da Indiana Jones and the Great Circle'a ayrılan bir kısım da olacak ve burada oyunun PC ve Xbox Series için "süreli exclusive" olarak çıkacağını öğrenme ihtimalimiz yüksek. Çıkış tarihi ise Aralık olarak verilmiş.

"Bu süreli exclusive anlaşması bittiğinde Indiana Jones & the Great Circle 2025'in ilk yarısında PlayStation 5'e de gelecek" diyor Nate.

Microsoft'un zaten bazı yeni Xbox oyunlarını PS5'e de getirmek istediğini biliyorduk. Daha önce de Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded gibi oyunlar diğer platformlara da gelmişti. Bir süredir "büyük bir exclusive oyunun PS5'e geleceği" iddiası dillendiriliyordu, buradan da bu oyunun Indiana Jones and the Great Circle olduğunu öğrenmiş olduk.

Indiana Jones and the Great Circle, modern Wolfenstein oyunlarının da arkasındaki stüdyo MachineGames tarafından geliştiriliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum