Injustice 2'den Cheetah Oynanış Videosu Yayımlandı

Bir çita miyav dedi!

Artık her pazartesi günü yeni bir Injustice 2 videosu görmeye alıştık. Bugün için yeni bir karakter açıklaması ya da videosu beklerken Cheetah'ın oynanış videosu paylaşıldı.

DC Evreni'nin en hızlılarından ve en tehlikelilerinden olan Cheetah oyunda tahmin edildiği gibi seri kombolar üzerine kurulmuş bir karakter. Çevikliği ve ölümcül penceleri ile oldukça estetik bir dövüş stiline sahip. Fakat ne yazık ki aynı şeyleri modelleme hakkında diyemeyeceğiz. İlk açıklandığı günden beri Cheetah'ın modellemesinden memnun olmayan oyuncular tepkilerini sosyal medyada dile getirmişlerdi. NetherRealm Studios bu tepkilere pek kulak asmamış olacak ki Cheetah aynı modelleme ile bu videoda yer alıyor. Daha önce Catwoman hakkında şikayetini dile getiren oyuncuları dinleyen ve Catwoman'ın yüzünü yeniden modelleyen NetherRealm bu sefer neden kulak arkası etti bilinmiyor.

 

Bir diğer eleştiri de Wonder Woman ile olan diyalogların zayıf olması. Bildiğiniz gibi Cheetah Wonder Woman'ın baş düşmanlarından ve şu an devam eden Wonder Woman serisinde inanılmaz önemli bir yer kaplıyor. Hikayesi de geçmişe oranla oldukça değişen ve daha güzel hale gelen Cheetah'ın "Amazon kanı tatmayalı çok uzun zaman olmuştu" gibi klişe bir replik yerine daha etkili bir şeyler söylemesini bekliyordu herkes. 

Belki hikaye içerisinde Cheetah ve Wonder Woman arasında önemli gelişmeler olur, oraya saklıyorlardır. 

injustice-2-tum-karakterler

YORUMLAR
Parolamı Unuttum