Injustice 2 Resmi Olarak Açıklandı

Hikaye devam ediyor!

Son günlerde bir Injustice 2 dedikodu fırtınası vardı. Oyunun 2017 yılında çıkabileceği duyumları, bir kaç "sızdırılmış" görsel ile desteklenmişti.

Warner Bros ve NetherRealm Studio bugün resmi olarak Injustice 2'yi duyurdu. 2017 yılında Playstation 4 ve Xbox ONE'a çıkacak oyun, Superman diktatörlüğünün ortadan kalkmasından sonrasını konu alacak.

Batman ve arkadaşları dünyayı yeniden kurmaya çalışırken eski Superman rejiminin geri gelmesini isteyenler ile mücadele edecekler. Oyun eski karakterlere ek olarak onlarca yeni karakteri getirecek. Şu ana kadar Supergirl, Atrocitus ve GorillaGrodd açıklanan ilk yeni karakterler.

Oyunun kısa tanıtım videosu ise her zaman olduğu gibi yine iştah kabartıcı.

Videoda dikkatimi çeken herkesin kostümünün teknolojik olarak bir üst seviyeye çıkmış olmasıydı. Injustice kostümleri eskiden de zırh eklentiliydi fakat bu sefer bambaşka bir boyuta taşımışlar. Özellikle Flash'ın zırhı ve Speed Force'a bağlandığında ışıl ışıl olması oldukça hoşuma gitti. Batman'in yeni zırhı ise Batman Beyond'dan özellikler taşıyordu.

İlerleyen günlerde daha uzun bir fragman, konsept çalışmaları görselleri elbette yayımlanacaktır. Fakat çoğu insanın aklındaki soru çizgi romanın ne olacağı, devam edip etmeyeceği yönünde. Final sayılarını yayımlamak üzere olan Injustice son iki sayıda oldukça ses getirmeyi başarmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum