Jade Raymond’ın Yeni Stüdyosu Haven, PlayStation’a Özel Oyun Geliştiriyor

Raymond ve ekibi yeni bir IP için çalışmalara başlamış

Jade Raymond, oyun dünyasının popüler isimlerinden birisi. Kendisi, Assassin’s Creed serisiyle adını duyurdu. Sonrasında EA bünyesinde çalışmaya başladı. Google, oyun sektörüne giriş yapmaya karar verip Stadia Games’i kurunca, başına da Jade Raymond’ı getirmeyi uygun görmüştü. Ama buradaki macerası uzun soluklu olmadı, geçtiğimiz ay stüdyonun kapatıldığı ilan edildi.

Jade Raymond’ın bundan sonraki durağı merak edilirken, kendisinin çoktan kolları sıvadığını öğrendik. Raymond; PlayStation Blog’ta paylaştığı bir metinle, Montreal merkezli, Haven Entertainment Studios adlı bağımsız bir stüdyo kurduklarını ve PlayStation’a özel bir oyun geliştirmekte olduklarını ilan etti.

Raymond; yıllardır beraber çalıştığı yetenekli isimlerle bir araya gelerek yapmaktan en çok haz aldıkları işe, oyunlara odaklanmak üzere bu stüdyoyu kurduklarını ve oyun severleri memnun edecek deneyimler sunmak üzere yola çıktıklarını söylüyor.

Stüdyonun kuruluş haberi yeni gelse de, henüz duyurulmamış bir IP üzerinde çalışmalara başlamışlar bile. Bu oyunun ne olduğunu öğrenmek için önümüzdeki dönemde gelecek duyuruları bekleyeceğiz artık.

YORUMLAR
Atlas Estrella
17 Mart 2021 20:11

Geliştirsin bakalım, biz de bu arada PS5 almak için gereken parayı geliştirelim, öhöm, yani denkleştirelim.

Parolamı Unuttum