Jane Jensen’s Moebius Detaylandırıldı

Macera E3 ile artık daha aydınlık

Artık Kickstarter ve adventure oyunlarının başarı hikayelerine o kadar alıştık ki, utanmasak haber bile yapmayacağız! 2012 yılında Kickstarter ile 300.000 dolarlık amacına 450.000 dolar gibi yüksek bir rakam ile ulaşan Moebius ve Pinkerton stüdyoları, bir yıllık bekleyişten sonra E3’te bizi heyecanlandıracak asıl adımları “sonunda” attı.

E3 ile birlikte trailerına kavuşan oyun, videodan anlaşıldığı üzere bize eski toprak gizem dolu bir macera oyunu deneyimi sunacak. Ninjalar, baskınlar ve soru işaretleri ile birlikte “yıldız geçitleri”ne hazır olun.

Moebius her ne kadar daha önce Haziran ayının sonlarında çıkacağı söylense de, trailerındaki “2013’te Geliyor” yazısından sonra ertelendi gibi gözüküyor. Diğer taraftan, oyun hakkında bildiklerimiz şimdilik sınırlı olsa da ana karakterin adının Malachi Rector olduğunu biliyoruz.  

Şu evrede o kadar çok adventure oyunu bekliyoruz ki, neyi takip edeceğimizi sapıttık. Bakalım Moebius bunca beklediklerimiz arasında yıldızını daha parlak gösterecek etkiyi oyuncular üzerinde gösterecek mi? 

Berkan Cesur hala Back to the Future macera oyununda kalan aklından bildirdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum