Jeffrey Dean Morgan, Dördüncü Sezonda The Boys Ekibine Katılabilir

Üçe niyet dörde kısmet

Amazon Prime'ın her anlamda en sükseli içeriği olan The Boys epey acayip bir üçüncü sezonla yayın hayatına devam ediyor. Herogasm bölümünün etkileri halen tam olarak atlatılamadı ama üçüncü sezonun önünde iki kritik bölüm daha var. İkinci ve üçüncü sezon arasında çok uzun bir bekleyiş olduğu için hayranlardan tepki alan dizi dördüncü sezona daha hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Adı üçüncü sezon için de anılan Jeffrey Dean Morgan'ı ise The Boys'un dördüncü sezonunda görebiliriz. 

Yaklaşık bir sene önce üçüncü sezonda diziye katılması beklenen Dean Morgan ile anlaşma sağlanamamış ve ihtimaller başka bahara kalmıştı. Bu sefer ufukta dördüncü sezon var ve dizinin yürütücüsü Eric Kripke eski arkadaşı Jeffrey'i diziye getirmeye hiç olmadığı kadar yakın. Son olarak verdiği röportajda Jeffrey Dean Morgan'ın çok büyük bir The Boys hayranı olduğunu açıklayan Kripke, henüz resmi bir şey olmadığını ama takvimlerin uyuşması durumunda Dean Morgan'ın dördüncü sezonda yer alacağını açıkladı. 

Kripke ile daha önce Supernatural dizisinde de çalışan Dean Morgan'ın dizideki oğlu Dean Winchester'i canlandıran Jensen Ackles ise bu sezon Soldier Boy olarak karşımıza çıktı. Daha önce Watchmen filminde Komedyen'i de canlandıran Morgan süper kahraman yozlaşmasına pek de yabancı birisi değil. Üçüncü sezon dizinin çıtasını daha da yukarı çekmeyi başarmışken dördüncü sezon hakkında teoriler kurmak bile an itibariyle hiç olmadığı kadar keyifli hale geldi. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum