Jensen Ackles, The Boys'un Üçüncü Sezonunda Soldier Boy'u Canlandıracak

Supernatural bir oyuncu seçimi

Amazon'un en popüler dizilerinden The Boys, ikinci sezonuyla yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz ikinci sezonu bile görememişken üçüncü sezondan gelen haberler ise heyecanı katlıyor. Dizinin üçüncü sezonunda büyük bir ismi kadroda göreceğiz. Supernatural dizisinin yıldızı Jensen Ackles, üçüncü sezondan itibaren Soldier Boy karakteriyle The Boys kadrosunda yer alacak. Instagram hesabından Supernatural'in bu sene biteceğini ve The Boys kadrosuna girdiğini açıklayan Ackles, şüphesiz hikayeye büyük bir renk katacaktır.

Soldier Boy zaten başlı başına fenomen bir karakter. Captain America'nın biraz daha ebleh versiyonu olarak yorumlayabileceğimiz karakter, bildiğimiz Steve Rogers'ın aksine pek doğrucu birisi de değil. İkinci Dünya Savaşı kahramanlarından olan Soldier Boy ayrıca The Boys evreninin ilk bilinen Amerikan kahramanı. Dizinin yürütücüsü ve aynı zamanda Supernatural'in yaratıcısı olan Eric Kripke de bu birliktelikten epey mutlu olmuş.

"Çocukken çılgın, imkansız bir hayalim vardı. Jensen Ackles'a kazançlı bir iş bulmak. Çok mutluyum ki bu hayalim gerçeğe dönüştü. Jensen harika bir oyuncu ve daha da iyi bir insan. Sıcak çikolata ve kurabiye gibi kokuyor. Onu bir kardeş gibi görüyorum. Soldier Boy'a gelirsek kendisi ilk süper kahraman, o hikayeye mizah, dokunaklılık ve tehlike getirecek. Supernatural'in ardından Jensen ile The Boys setinde de bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum." diyen Eric Kripke, Jensen Ackles ile olan iyi ilişkilerinin The Boys'ta da devam edeceğinden emin.

2 Eylül günü Amazon Prime'da yayınlanmaya başlayacak olan dizi 9 Ekim'de sezon finalini yapacak. Dizinin üçüncü sezonuyla ilgili henüz resmi bir çekim ya da yayın tarihi açıklanmadı. Jeffrey Dean Morgan ve Shawn Ashmore gibi isimlerle de kadrosunu geliştirmek isteyen The Boys her sezon üstüne koyarak gelişecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum