The Boys'un Finali Şimdiden Hazırmış

Bir gece ansızın bitebilir

Amazon'un büyük beğeni toplayan dizisi The Boys, kısa bir süre sonra ikinci sezonuyla yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. En sıradışı ama aynı zamanda bize en yakın süper kahramanlarımız yeni sezonda da sadece kötülerle değil gündelik sıkıntılarla da karşı karşıya gelecek. Garth Ennis tarafından yaratılan çizgi roman serisinin uyarlaması Seth Rogen ve ekibi tarafından başarılı bir şekilde dizi haline getirilmişti. Dizinin yapımcılarından birisi olan ve yürütücülük görevini üstlenen Erik Kripke ise şimdiden dizinin finalini hazırlamış bile.

GamesRadar+'ya The Boys'un geleceğiyle ilgili konuşan serinin yaratıcısı Seth Rogen, "Erik Kripke'nin kafasında bir final var ve o bunun üstünde çalışmayı seviyor. Fakat ayrıca işlerin nasıl değişken bir halde olduğunu da en iyi o bilir. Kripke'nin hazırladığı bir son var ve kafasında ideal sayıda bölümü oluşturmuş durumda. Dizimizin senaryosu için oldukça bilinçli davranıyor." diyerek dizinin geleceğinin emin ellerde olduğunu vurguladı. Rogen ayrıca izlediği çoğu favori dizinin çekilmeye başlarken belli bir sona sahip olmadığını ve bunun büyük bir sorun olduğunu da söyledi. Neyse ki Erik Kripke, şimdiden sezon sayısından finale kadar her şeyi planlamış durumda.

Dizinin geleceği ve hikaye anlatımının tarzı için farklı yöntemler uyguladıklarını da söyleyen Rogen, ortaya çıkan her fikri hemen uygulamadıklarını ve bir fikri beğenseler bile "bunu koyabilmemiz için belki iki sezona daha ihtiyacımız var!" dediklerini de belirtti. Dizinin genel kalitesine bakınca hem oyuncu hem de yaratıcı ekip epey dikkatli ve kaliteli bir çalışma içerisinde gibi gözüküyor. İkinci sezonuyla 4 Eylül'de ekranlara dönecek olan The Boys, şimdiden üçüncü sezon onayını da almış durumda. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum